Get Adobe Flash player

Välkommen till Athlete Gym i Askersund

För dig som gillar styrketräning och fria vikter.

Öppettider

9-21 alla dagar i veckan.

Hitta hit

Vi finns i källarvåningen på Drottning Kristinas väg 17 i Askersund.

Karta

Karta i Google. Ingången är rakt ovanför parkeringen, nedför trappan, se bild ovan.

Partners

ActiWay

FriskvårdsChecken

Min Friskvård

AthleteGym

Bara 50 spänn för ett träningspass!

Du vet väl att du kan träna enstaka pass hos oss för bara 50 kr? Perfekt för dig som bara är i stan några dagar och hälsar på eller för dig som kanske saknar något på ditt vanliga gym och vill komplettera med ytterligare övningar eller maskiner. Stoppa pengarna i vår låda på gymmet och sedan är det bara att köra!

Medlemmar av Min Friskvård

Vi är nu medlemmar av Min Friskvård (Friskvårdskuponger). Det innebär att du kan använda friskvårdskuponger du har fått av din arbetsgivare som betalning hos oss. Det enklaste är att du använder Friskvårdsappen via din telefon, läs mer om hur du gör det här.

Medlemmar av FriskvårdsChecken och ActiWay

Vi är nu medlemmar av FriskvårdsChecken och ActiWay.

Det innebär att du som har fått friskvårdsbidrag från din arbetsgivare via något av alternativen ovan kan använda dem som betalningsmedel hos oss.

Enklast är naturligtvis att använda ActiWay. Du mailar bara över ditt personnummer, får ett ok från oss och sedan är det bara att köra!

Athlete Gym i Askersund – premiär för nya sajten

Hej och välkommen till Athlete Gym i Askersund. Hos oss kan du träna styrketräning, motion, med mera. Vi har både maskiner och fria vikter.

Här på sajten finns lite allmän information om öppettider, karta plus lite annat. Vi hoppas att den ska vara användbar. :)